Inbjudningskort till barnkalas

Kalasinbjudan kan man skicka på olika sätt. Vill man dela ut dem i förskolan eller skolan är det viktigt att man kollar vilka regler man har för detta. Ofta brukar det vara ok att dela ut inbjudningkort i förskolan eller skolan om man bjuder hela barngruppen eller klassen. Om man bara bjuder några sköter man gärna kalasinbjudan privat. Då kan man enkelt skicka inbjudan med sms eller göra fina inbjudningskort. Hos oss är det vanligt att barnen cyklar runt tillsammans med en förälder och delar ut inbjudningkorten. Men mest populärt bland gästerna är det nog ändå att få inbjudningkortet med brev i brevlådan!

Vad ska det stå på inbjudningskortet till barnkalaset? Vem som är bjuden på vems kalas. När och var. Ange gärna tiden som från klockan x till klockan x så att alla vet både när det börjar och hur länge kalaset pågår. Skriv också gärna något om vad ni planerar att bjuda på, det är bra för föräldrarna att veta om det serveras mat eller tårta / glass eller kanske både och. Berätta också om det är ett tema på kalaset för den som vill klä ut sig och om ni tex ska vara ute, så att barnen har kläder efter väder. Till sist ange till vem och senast när man ska berätta om man kommer på kalaset.

Fixa inbjudningskort till barnkalaset snabbt, enkelt och gratis!

Ett snabbt och enkelt sätt att fixa fina barnkalas inbjudningskort är att använda grapevines Inbjudningskortsfixare! Man väljer bland en massa olika kort bla för alla de populäraste temakalasen, man skirver in sin egen text och får direkt en pdf med inbjudan att skriva ut. Snabbt, superenkelt och gratis!

Fixa inbjudningskort till barnkalaset här>>Det här med att fixa barnkalas är ju inte alldeles enkelt, man vill ju att födelsedagsbarnet ska ha en riktigt bra dag och att alla små gäster också har roligt. Särskilt när det är de första kalasen man ordnar kan det vara bra med en checklista på vad man ska tänka på och lite praktiska tips om hur man gör med inbjudningar, tid, medföljande föräldrar, mat, dekorationer, lekar och mycket annat.

Här finns en lista på 10 viktiga saker att tänka på när man ordnar barnkalas>>


D