Duka med en bordstablett med påskpyssel till barnen!


Påskbord! Janssons frestelse, sill, rökt lax, lamm, köttbullar och prinskorvar och massvis med goda ägghalvor brukar det stå på vårt påskbord. Och visst är det mysigt med ett klassiskt smörgåsbord, där man plockar godsakerna efter hand och sitter länge och umgås vid matbordet!

Men för de yngsta gästerna kan det ibland ta lite för lång stund med det där ätandet. När de satt i sig sin mat tycker de att de vuxna både äter och pratar för mycket. Vi brukar visserligen ha regeln hemma hos oss att när alla barn har ätit upp får de gå från bordet - och sedan kan de vuxna sitta kvar och prata hur länge det vill, men ibland är det ju roligt om barnen kan vara med vid bordet ett litet tag i alla fall.

Då är det en kul idé att duka med ett pysselunderlägg till barnen där de kan färglägga och lösa pyssel mellan rätterna! grapevine.nu har bordstabletter med pyssel både för olika kalasteman och för våra olika högtider. Bordstabletterna beställer man, laddar hem och skriver ut. De består av två a4-sidor som man tejpar ihop till ett stort underlägg i a3-format, eller om man har tillgång till en kopieringsmaskin, kan man kopiera upp de två sidorna på a3-papper. Duka med bordstabletterna till barnen och sätt en hög pennor i ett glas mitt på bordet! 

Gratis bordstablett med pyssel till påskbordet! 

Använd rabattkoden: PÅSKLILJA (fyll i i fältet för rabattkod i kassan) så får du ladda ner bordstabletten med pyssel gratis!

Beställ bordstabletten med påskpyssel gratis här>>